034. Vengrija

Для оформлення візи в Угорщину необхідні такі документи:

– Закордонний паспорт (проїзний документ дитини) термін дії якого перевищує терміни поїздки мінімум на 4 місяці.
– Дві кольорові фотографії розміром 3,5х4,5 (на світлому фоні, 80% обличчя). Фотографії повинні бути не старше 3 місяців!
– Копія українського паспорта (всіх сторінок з відмітками і штампами).
– Анкета туриста (анкету можна завантажити в меню «агентам»).

Для осіб, які працюють:
- Довідка з місця роботи  про доходи за останні 6 місяців з розбивкою зарплати по місяцях (обов’язково вказати оклад та посаду, а також те, що місце праці та посадовий оклад на час туристичної подорожі зберігаються).
– Копія трудової книжки (першої сторінки та сторінки з відміткою про зарахування на роботу, завірені печаткою установи чи підприємства).

Для приватних підприємців:
– Копія свідоцтва про реєстрацію приватного підприємця, завірена мокрою печаткою підприємця.
–  Довідка з банку про наявність та стан рахунку.
– Довідка з податкової інспекції про доходи за останній звітній період (не звіт)

Для неповнолітніх:
- копія свідоцтва про народження.
– копія українського паспорта (всіх сторінок з відмітками і штампами) для дітей від 16 років.
– копії українського паспорта (всіх сторінок з відмітками і штампами) батьків.
– нотаріально завірена копія дозволу батьків на виїзд дитини за кордон, у випдку, якщо дитина їде в тур з одним з батьків або у супроводі третьої особи.
– Нотаріально завірена заява про повне фінансування туристичної поїздки.
– Копія документа, який підтверджує родинні зв’язки спонсора і того, кого фінансують.
– Копія українського паспорта спонсора.
– Матеріальне забезпечення на поїздку.

Для студентів і школярів:
- Оригінал довідки з місця навчання
– Копія студентського квитка.

Для пенсіонерів
- Копія пенсійного посвідчення.
– Довідка з ПФ про пенсію за останні 6 місяців.