flag_of_slovakia_0

Для оформлення візи в Словаччину необхідні такі документи:

- Закордонний паспорт (проїзний документ дитини) термін дії якого перевищує терміни поїздки мінімум на 4 місяці.
- Дві кольорові фотографії розміром 3,5х4,5 (на світлому фоні, 80% обличчя). Фотографії повинні бути не старше 3 місяців!
- Копія українського паспорта (всіх сторінок з відмітками і штампами).
- Анкета туриста (анкету можна завантажити в меню «агентам»).

Для осіб, які працюють:
- Довідка з місця роботи  про доходи за останні 6 місяців з розбивкою зарплати по місяцях (обов’язково вказати оклад та посаду, а також те, що місце праці та посадовий оклад на час туристичної подорожі зберігаються).

– Довідка з банку про наявність та стан рахунку, а також виписка про рух коштів за останні 3-6 місяців.

Для приватних підприємців:
– Копія свідоцтва про реєстрацію приватного підприємця.
- Довідка з банку про наявність та стан рахунку, а також виписка про рух коштів за останні 3-6 місяців.

Для неповнолітніх:
- копія свідоцтва про народження.
– копія українського паспорта (всіх сторінок з відмітками і штампами) для дітей від 16 років.
– копії українського паспорта (всіх сторінок з відмітками і штампами) батьків.
– нотаріально завірена копія дозволу батьків на виїзд дитини за кордон, у випдку, якщо ди-тина їде в тур з одним з батьків або у супроводі третьої особи.
– Нотаріально завірена заява про повне фінансування туристичної поїздки.
– Копія документа, який підтверджує родинні зв’язки спонсора і того, кого фінансують.
– Копія українського паспорта спонсора.
– Матеріальне забезпечення на поїздку.

 Для студентів і школярів:
- Оригінал довідки з місця навчання.
– Копія студентського квитка.

Для пенсіонерів
- Копія пенсійного посвідчення.
– Довідка з ПФ про пенсію за останні 6 місяців.